Om oss
C/O Mindepartementet
Medlemskap
Skolor/Visningar
Hitta hit
Samarbeten
Svenska
English
Kulturkompis


Mindepartementet Art and Photography är stolta över att samarbeta med Kulturkompis. Som alla besökare får du som kulturkompis fri entré till våra utställningar. Utöver detta får ni som kulturkompisar specialpris i vårt kafé samt butik.
Vi erbjuder följande priser vid uppvisande av kulturkompispasset.

 15kr för bryggkaffe och te 25kr för specialkaffe
 15% rabatt i kaféet och på böcker från Art and Theory Publishing

Kulturkompis – Make Friends Through Culture ger nyanlända och etablerade svenskar möjligheten att gå på kulturaktiviteter tillsammans – konsert, bio, museum eller liknande.
Projektet är del av Studieförbundet Bildas arbete med nyanlända/asylsökande där uppdraget är att bidra till meningsfulla aktiviteter som stärker kunskapen i svenska, det svenska samhället och främjar deltagandet i samhällslivet.

Vill du bli Kulturkompis? Besök www.kulturkompis.nu och fyll i anmälan. Du blir sedan kontaktad med mer information!

Kontakt: sthlm@kulturkompis.nu

08-727 18 00
Film Stills - fotografisk workshop den 14 maj klockan 11-13

Kostnadsfri workshop i samband med utställningen Aneta Grzeszykowska - Body of Work

Vi ser tillsammans på utställningen och diskuterar Aneta Grzeszykowskas arbete. Sedan fokuserar vi på serien Untitled Film Stills där konstnären iscensätter bilder av sig själv. Bilderna är en nytappning av Cindy Shermans bilder från 70-talet med samma namn.
Utifrån bilderna arbetar vi med att skapa egna Film Stills. Vad för stereotyp roll tror du att du skulle kunna vara på film? Hur skulle du vilja bli gestaltad? Vi arbetar i par och fotograferar varandra.

För barn och vuxna. Max antal deltagare är 16, först till kvarn gäller. Anmäl intresse till info@mindepartementet.org